DE MAGISCHE FLES

Ik loop het trapje van mijn huis op en draai me om als ik bij de deur ben.

“Dusss…hier woon ik.” Verklaar ik, alsof dat nog niet duidelijk was.

“Oké…nou…ik vond het leuk vanavond…” hij geeft me een kus op mijn wang.

‘Echt? Een kus op mijn wang?’ Denk ik bij mezelf. Oké, het is heel beleefd en wat dat betreft mag ik niet klagen. Ik bedoel, als het een afschuwelijke gast geweest was zou ik blij zijn dat hij het bij een kus op mijn wang houdt.

Maar dit was verre van een afschuwelijke gast. Ik was de afgelopen drie uur met deze man samen geweest. We hadden gegeten, gedronken, in het park gewandeld en ontzettend veel gepraat en gelachen. En ik heb niks wat ook maar in de richting van afschuwelijk komt bij hem kunnen ontdekken. Daarbij krijg ik alleen door naar hem te kijken al knikkende knieën omdat hij zo absurd knap is. Echt, ik overdrijf niet. Zijn getinte huid vraagt er gewoon naar om aangeraakt te worden zo zacht ziet het eruit en door zijn trui kon ik zijn net niet overdreven gespierde lichaam gemakkelijk bewonderen. Hij had zich net geschoren waardoor zijn volle lippen gelijk mijn blik vangen en zijn haar zat in een nonchalante wetlook naar achter. Zijn bruine ogen lijken af en toe wel door me heen te kijken zo helder zijn ze. En dan zijn stem…zijn niet normaal sexy lage stem.

En dus geef ik hem – voordat hij de kans krijgt een stap naar achter te doen – een zachte zoen op zijn mond. O mijn god wat zijn z’n lippen zacht. Dan besef ik me dat hij misschien helemaal niet wil dat ik hem zoen en stop ik abrupt. Ik open mijn ogen en werp mijn blik omhoog recht in die helder bruine kijkers van hem. Mijn enigszins verontschuldigende blik verdwijnt gelijk als ik zijn ondeugende ogen zie.

“Kom je mee naar boven?” vraag ik zacht.

“Je bedoelt voor koffie?” antwoord hij grijnzend. Hij geeft er een knipoog bij die me naar de deurknop doet grijpen om niet ter plekke door mijn benen te zakken.

“Zoiets ja.” Ik draai me om maak de deur open en loop naar binnen, met mijn verovering achter me aan.

De keuken halen we niet. Laat staan die koffie. Een spoor aan kleding verraad onze weg linea recta naar mijn slaapkamer. Waar hij me nog voordat we het bed bereiken tegen de muur aandrukt en zijn lippen op die van mij drukt. Ik bijt zachtjes in zijn onderste lip en gebruik zijn kreun om mijn tong naar binnen te laten glijden. Houd op met me, hoe kan hij nu ook nog zo lekker smaken. Ik wil in hem klimmen zo heerlijk voelt het en doe daar dan ook een poging toe. Hij pakt mijn omhoog kruipende been en glijdt via de achterkant richting mijn bil die hij stevig vastpakt.

Dan tilt hij me op en draait zich om op me op bed te gooien. Hij gaat tussen mijn benen staan en trekt tergend langzaam mijn slipje, het enige kledingstuk dat ik nog aanhad, naar beneden. Zijn boxer verdwijnt ook en van wat er tevoorschijn komt krijg ik het nog veel warmer dan ik het al had. Uitdagend glijdt hij met zijn vingers over mijn lichaam. Mijn tepels worden stijf en steken recht vooruit bij zijn aanraking, een rilling gaat door mijn lichaam.

Langzaam glijdt hij via mijn dij verder tussen mijn benen. Zijn hand blijft tussen mijn benen rusten en hij kijkt me vragend aan: “Wil je wel?”

“Ja, alsjeblieft.” Smeek ik hem. Ik wijs ik naar mijn nachtkastje.

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top