EEN FEESTJE MET VRIENDINNEN

Met lege flessen onder mijn armen wankel ik naar de keuken. Ik zet ze onhandig bij de al aanwezige lege flessen op de vensterbank. Bijna valt er één maar ik kan de wankelende fles nog net met mijn heup terugduwen. Wanneer alle flessen uit zichzelf blijven staan duik ik de koelkast in voor een nieuwe en loop ik ermee terug de kamer in. Daar word ik juichend ontvangen door Emma en Jasmijn. Mijn vriendinnen hebben mijn huiskamer inmiddels omgetoverd tot private club. Emma danst op mijn (gelukkig oude) salontafel die eigenlijk toch al aan vervanging toe was en Jasmijn zingt haar toe met een nog achtergebleven lege wijnfles. The Weeknd z’n Blinding Lights gaat over in Bobbeling Queen en Jasmijn begint enthousiast tegen me aan te dansen. Ik neem een slok uit de fles die ik in mijn hand heb en sla mijn armen om haar nek heen. Steeds kleffer schuren we tegen elkaar aan totdat ik haar spontaan een kus op haar mond geef. Even schrikt ze ervan, maar als ik afstand wil nemen trekt ze me terug naar zich toe en geeft me een lange kus terug. Het is al zo’n tijd geleden dat ik iemand heb gezoend dat ik zin heb ik meer. Ik open mijn mond een klein stukje en gelijk glijdt ze met haar tong naar binnen. Vanaf de salontafel wordt er aanmoedigend gejoeld.

Terwijl we steeds intenser beginnen te tongen voel ik Emma achter me komen staan. Ze glijdt met haar handen over de zijkant van mijn lichaam. Ik maak me los van Jasmijn en draai me om. Gelijk duikt Emma met haar gezicht op dat van mij en ik laat het over mij heen komen. Dit keer voel ik Jasmijn haar handen over mijn lichaam gaan. De muziek staat nog steeds keihard en de combinatie van alles wat we gedronken en gebruikt hebben, maakt dat dit alleen maar heel erg lekker voelt. Alles voelt spannend en vertrouwt tegelijk. Al dansend blijven we met elkaar zoenen, strelen, voelen, aftasten. Een onschuldige hand op mijn heupen glijdt onder mijn shirt en vindt mijn borst. Haar knedende hand doet me sneller ademhalen. Ik laat mijn hoofd achter op haar schouder rusten en geef me over aan de twee paar handen die elk plekje van mijn lichaam ontdekken. Ik houd gewillig mijn armen omhoog als Emma mijn shirt naar boven trekt. Mijn tepels worden spontaan hard van de aandacht die ze krijgen door haar tong. Jasmijn zakt door haar knieën en trekt de elastieken band van mijn broek over mijn billen. In niet meer dan een string sta ik tussen hen in.

Dan duw ik ze zachtjes van me af en loop ik naar de bank.

“En nu jullie.” Commandeer ik hen.

Ik ga er goed voor zitten terwijl Jasmijn en Emma elkaar langzaam uitkleden. Bijzonder hoe twee zulke verschillende lichamen allebei zo mooi kunnen zijn op hun eigen manier. Jasmijn vol, rond, met prachtige grote borsten die vragen om je gezicht tussen te doen en wilde donkerbruine krullen. Emma zo fijn en slank, met kleine borsten in perfecte vorm en hele strakke billen. Haar haar in een schattig blond knotje die inmiddels niet meer zo netjes zit als in het begin van de avond.

Inmiddels zijn ze allebei helemaal naakt en vermaken ze zich prima. Half dansend, half zoenend ontdekken ze elkaars lichaam. Dan draaien ze zich plotseling naar me toe en komen ze op me aflopen.

“Is dit niet jouw feestje?” vraagt Jasmijn. “En ik heb niet eens een cadeautje gehad.” Antwoord ik plagerig. Emma en Jasmijn kijken elkaar aan; “misschien moeten we daar dan eens verandering in brengen.”

Terwijl ze vlak voor me staan geven ze elkaar een diepe tongzoen. Een draadje speeksel tussen hun tongen knapt wanneer ze van elkaar loskomen en hun aandacht op mij richten.

Emma komt naast me zitten en haar tong glijdt in mijn mond. Ik proef haar vochtige tong en zoen haar steeds dieper en dieper. Haar hand glijdt over mijn borsten en buik verder naar beneden tussen mijn benen. “Jezus wat ben je nat.” Fluistert ze. “Ik wil je proeven.” Gaat ze verder. “Ik wil je op m’n gezicht.” Ze gaat op de bank liggen en zet haar nagels in mijn billen om me omhoog richting haar gezicht te duwen. Terwijl ze dat doet gaat Jasmijn voor me zitten en trekt me naar haar toe.

Als ik Emma haar vochtige tong tussen mijn benen voel begin ik gelijk sneller te ademen. Ik laat mijn handen over de heerlijke borsten van Jasmijn gaan en kneed ze stevig. Ze leunt op haar handen naar achter en haar borsten pronken naar voren. Ik kan het niet laten mijn gezicht ertussen te duwen en haar borsten met mijn handen stevig te masseren. Haar gekreun moedigt me nog meer aan verder te gaan. Dan gaan de grote halen van Emma haar tong over in preciezere bewegingen en heb ik al mijn aandacht daar voor nodig. Ik klamp me vast aan de bank en voel de spanning tussen mijn benen groter en groter worden. Jasmijn komt overeind en begint over mijn tepels te wrijven en er zachtjes aan te trekken. Het duwt me over de rand. Mijn adem stokt en mijn lichaam maakt schokkerige bewegingen. Dan, met een harde kreun implodeer ik en laat ik me in de armen van Jasmijn ontspannen zakken.

You Might Also Like

Leave a Reply

Back to top